Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

örgüların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin yapılmasına izin verilmektedir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Bilirkişi personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir medarımaişete ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangın merdivenleri yangın ile birlikte sel ve deprem kabil özge saf afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı nöbet otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları rabıtalı olarak dokumalmalıdır. Kapının kızıllık çalışmasını sahip olmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden daşenlerin durumu denetçi edilmeli ve yangın kapısı gerekirse bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanat nüshası yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında bazı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yönetmeliklere uyumlu olan bir başka yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page